Показать сообщение отдельно
Старый 09.03.2014 в 05:03 Цитата выделенного #1388
KUMAN

Деньги: 176281$

Цитата:
Сообщение от holera
Не тебе одному кажется, не надо ему ярошу, п...вать 5000 км вглубь нашей страны, мы его встретим через 80 км и путь его будет тяжким, обещаю лично.

Я вот не понимаю, вы что серьезно это обсуждаете?
Отрывок из интервью Яроша:
УТ: Чого чекати від Росії? На вашу думку, вона якось намагатиметься відновити свій вплив в Україні, спробує дестабілізувати ситуацію?
– Ми вже бачимо, що Росія в Криму чинить деструктивні дії, піднято війська, російський прапор над ВР Криму. Ситуація справді дуже і дуже напружена. Я мав учора інформацію про те, що з Посольства Росії в Києві евакуюють сім’ї. Тобто це, безумовно, напружує ситуацію. Однак до того всього є дуже хороша інформація зі сходу. Навіть олігархи заявили про те, що виступають за єдність України. Російський імперіалізм треба поборювати. Бажано не у військовий спосіб. Якщо вони не будуть сунутися сюди і влазити у внутрішні справи України, хай живуть собі і дають змогу нам нормально жити. Не хотілося б війни, дуже не хотілося б війни, бо війна – це завжди погано. Та якщо сунуться, то треба буде захищати територіальну цілісність і державний суверенітет України. Це наш обов’язок, і конституційний також.

А знаете сегодня приехал в оплат бандеровцев, на Волынь, родители здесь живут. Так вот мама моя, говорила со своей родной сестрой из Гагарина. У нее есть внук, ему лет 9, я ему дядя.
Так он на полном серьезе заявил буквально следующее:"Тетя, тетя ты знаешь я так испугался, что скоро к нам приедут танки." Это он говорил о бандеровцах. Такие дела.

З,Ы, а дело вроде норм. Правда не понятно, что с курсом будет, это конечно немного напрягает.